понедельник, 27 апреля 2009 г.

ПЛАСТ-МОЛОДІЖНЕ КРИЛО ЄДИНОГО ЦЕНТРУ…

Дивлячись на фотографії раптом натрапив на цікаву фотографію про одну з акцій партії Єдиний Центр на Закарпатті. Це відбулася на Красному Полі (Здається Ужгородський район). Кажуть що Пласт схожий на Гітлерюгенд, або на Радянських піонерів. Чи молодіжне крило однієї з політичних партій чи навіть напрямку…
Молодіжний рух в Україні різнобарвний і цікавий. Але викликає занепокоєння діяльністю теперішнього Пласту, який претендує стати державною організацією. Всюди пластуни заявляють свої претензії на статус єдиної скаутської і молодіжної Організації в Україні. Однак Україна не Північна Корея і не радянський союз і таке (є сподівання) не пройде в демократичній країні.
А ще пластуни всюди заявляють що вони аполітичні і єдині правильні скаути в України, всі інші ж «фуфло».
Свідченням ж «аполітичності» служить вся їхня діяльність, акції під стягами ЄЦ, залучення дітей до політичних кампаній на боці однієї з політичних сил, сходження на Говерлу разом з любими друзями, навіть пластуни один до одного звертаються «любі друзі».
Тому хто такі Пластуни і на кого вони схожі.
Ясна справа, теперішній Пласт стає прототипом радянської піонерії і звичайно молодіжним крилом Єдиного Центру.
ДОКАЗИ?
Ось вони:

1 комментарий:

Unknown комментирует...

Хто пише таку бредятіну? Відбувається маса державних заходів де беруть участь громадські організації, органи влади і політичні партії. Зокрема День соборності. І ще пластуни стоять у почесній варті, а позаду хтось, але ж не пластуни тримає прапори. Тому цей маразм могла написати тільки Богом ображена людина, та така, що ненавидить пласт із-за своєї нікчемності.